L’obra SMILEY al CLUB CAPITOL durant només tres setmanes

Smiley Barcelona

L’altre dia vam tenir la oportunitat de veure l’obra SMILEY de Guillem Clua al teatre CAPITOL i ens va encantar, havíem sentit a parlar d’ella però en l’última temporada no vam tenir la oportunitat de veure-la.

Només queda una setmana per anar a disfrutar d’una obra transgressora, diferent, especial… i molt enfocada a nosaltres… Encara no sabeu de què va? T’ho expliquem:

Smiley Barcelona

Què ens trobarem al teatre?

L’Àlex acaba de tenir un desengany amorós. S’ha fet il·lusions amb algú que, al capap de poques setmanes, ha desaparegut del mapa. I això no se li posa gens bé. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions sense saber que aquesta trucada tindrà conseqüències imprevisibles.

En Bruno, per la seva banda, no es fixaria mai en algú com l’Àlex, però un equívoc fa que s’acabin coneixent. I el que comença com una cita normal i corrent, s’acaba convertint en un esdeveniment que canviarà la vida de tots dos per sempre. Perquè de vegades, la vida et pot canviar en un segon: el segon que trigues en enamorar-te d’algú, el segon que llegeixes un missatge tan senzill com dos punts, un guionet i un parèntesi tancat.

Els dos protagonistes d’aquesta comèdia romàntica no poden ser més diferents; conformen una estranya parella on l’únic que tenen en comú és que són dos homes i que s’han enamorat. Les seves diferències semblen inabastables, i les seves personalitats antagòniques, però ho vulguin o no, estan units per aquest fil vermell, per més que sovint vulguin trencar-lo.

Smiley Barcelona
L’estira i arronsa de l’Àlex i el Bruno l’hem viscut tots. Més enllà de l’orientació sexual dels seus personatges, SMILEY és una història d’amor amb totes les lletres que ens fa veure que tots som igual de vulnerables a l’amor, guapos i lletjos, llestos i ximples, joves i grans, gais o heteros, peperos o indignats… les papallones a l’estómac en el moment que et fan el primer petó sempre són les mateixes.

On la podem veure?

A la Sala Pepe Rubianes, Club Capitol, Barcelona

Quan?

Durant molt pocs dies, si no tens la teva entrada no deixis passar ni un minut més 😉

Diumenge 15 a les 18:00
Dimecres 18 a les 20:30
Dijous 19 a les 20:30
Divendres 20 a les 20:30
Dissabte 21 a les 18:00 i a les 20:30
Diumenge 22 a les 18:00

Quant costa Smiley?

Els dimecres i dijous: 17€

De divendres a diumenge: 21€

Pots comprar les teves entrades a:

www.grupbalana.com

https://tickets.grupbalana.com/balanatickets_clubcapitol/ca_ES/entradas/evento/403

TEATRE_BARCELONA-Smiley-CAPITOL

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*